Het geheim van Malem ( de rechtvaardige rechters eindelijk terecht )

En hier het laatste filmpje uit de Van Eyck reeks, gemaakt in open atelier door de kinderen van Malem. en wat voor filmpje en hier vernemen we eindelijk waar de rechtvaardige rechters zijn. Je kan voor de filmpjes stemmen op deze facebook van Filemon Filmfestival. De winnaar krijgt de grote TV ekkergem prijs voor beste kortfilm door kinderen.

 

De nieuwe brug mag er dan vooral gelegd zijn voor de sporters en de recreanten, er zijn ook positieve effecten voor de vele bewoners van de woonblokken die we voortaan ook kunnen verwelkomen in ons winkeltje in Malem.

Vrijdag 7 juni kan je in shoppingcenter Malem terecht voor hulp bij digitale vragen. Een initiatief van Digipunt ism Studio Malem en buurtwerk. We hopen in de toekomst meer digitale infomomenten te organiseren

Het heeft heel lang geduurd, maar de brug over de watersportbaan ligt er uiteindelijk. Maar laat ons eerlijk zijn, zonder de hulp van Freddy Bauwens zou het niet gelukt zijn.

Heel ,triesr: het SMAK blijkt 00;0 ruggengraat te hebben en zwicht compleet voor de druk van de schepen van cultuur en lintjes doorknippen. Een animatieverslag.